Chronisch Vermoeidheidssyndroom
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chronisch Vermoeidheidssyndroom

Het chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS), ook bekend als myalgische encefalomyelitis (ME), postviraal vermoeidheidssyndroom of chronisch vermoeidheid en immuundisfunctiesyndroom (CFIDS), wordt gekenmerkt door ernstige, langdurige vermoeidheid die langer dan zes maanden aanhoudt.

Lees meer

Request Form from EU

Request Form from USA

CHECKLIST MONSTERS:

  •     2 SERUM TUBES (GELE DOP) met bloedmonster
  •     1 MSA SPECIAL VIAL met ontlastingmonster (zie instructie aan de andere kant)
  •     1 DRY CLEAN CONTAINER met ontlastingmonster
Omschrijving

CVS heeft overlappende symptomologie met verschillende ziekten.

Intestinale disfuncties zoals dysbiose en lekkende darmen dragen waarschijnlijk bij aan CVS. Intestinale permeabiliteit, en de daaropvolgende lekkage van LPS in het bloed, kan ook bijdragen tot de chronische immuunactivatie die bij CVS-patiënten wordt waargenomen.

Verscheidene virussen zijn in verband gebracht met CVS, maar zij zijn niet specifiek voor CVS; geen van deze virussen (d.w.z. Herpesvirus 6 & 7, Parvovirus, Enterovirus, EBV, enz.) wordt bij alle CVS-patiënten aangetroffen. Afwezigheid van detectie zou in sommige gevallen verklaard kunnen worden door virale lokalisatie.

Lees verder

FIBROMYALGIA ORIENTATION PANEL:

  • Immuun disfunctie
  • Intestinale flora, ontlasting analyse
  • Lekke darm
  • Intestinale Ontsteking
Datasheet
Moet ik de test vooraf betalen voordat ik de kit ontvang?

Nee, wij sturen u een factuur zodra wij uw monster hebben ontvangen. Alle betalingsinstructies staan op de factuur vermeld. U kunt betalen met een overschrijving of met een creditcard (alleen VISA of Mastercard). Gelieve er rekening mee te houden dat cheques niet langer worden aanvaard. Het analyserapport wordt pas vrijgegeven als de testen betaald zijn.

Wat is de doorlooptijd van de testen?

Het duurt ongeveer 4 weken om de resultaten van alle tests te krijgen, behalve voor MSA (6 weken) en CD56 en CD57 (48 -72 uur).

chat Commentaar (0)