CD57 absolute telling
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

CD57 absolute telling

CD57+/CD3- cellen zijn een subset van NK-cellen. Hun precieze functie is niet goed begrepen, maar zij onderscheiden zich van CD56+ NK-cellen. Het absolute aantal CD57+/CD3- cellen is laag bij patiënten die lijden aan de chronische ziekte van Lyme [Stricker et al. 2001].

CD57: Request Form from EU

CD57: Request Form from USA

Volbloed testen : 2 ml volbloed in EDTA tube. Bewaren op kamertemperatuur of op 4°C. Stabiel gedurende 48 uur. Niet invriezen

Omschrijving

Patiënten met een zeer laag CD57 hebben significant meer co-infecties en persisterende immunologische defecten dan patiënten met hogere tellingen. Bij patiënten die reageren op een antibioticatherapie, wordt het aantal cellen weer normaal. Daarom is dit een nuttige marker om het effect van de therapie te volgen.
Onze studie (Siniscalco et al, In Vivo 2016) toonde aan dat bij 107 ingeschreven autistische patiënten, 73 (68,2%) van hen CD57 vertoonden onder de 100 cellen/μl volbloed (gemiddelde±SE 49,12±3,12), en onder hen 47 (64,4%) patiënten CD57 vertoonden onder de ondergrens van het normale bereik (het normale bereik wordt beschouwd als 60-360 cellen/μl volbloed).

Datasheet
Moet ik de test vooraf betalen voordat ik de kit ontvang?

Nee, wij sturen u een factuur zodra wij uw monster hebben ontvangen. Alle betalingsinstructies staan op de factuur vermeld. U kunt betalen met een overschrijving of met een creditcard (alleen VISA of Mastercard). Gelieve er rekening mee te houden dat cheques niet langer worden aanvaard. Het analyserapport wordt pas vrijgegeven als de testen betaald zijn.

Wat is de doorlooptijd van de testen?

Het duurt ongeveer 4 weken om de resultaten van alle tests te krijgen, behalve voor MSA (6 weken) en CD56 en CD57 (48 -72 uur).

chat Commentaar (0)