Cannabinoid receptors (CBR1 & CBR2) mRNA expressie (CBR)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cannabinoid receptors (CBR1 & CBR2) mRNA expressie (CBR)

Siniscalco et al. (J Autism Dev Disord. 2013; J Neuroinflammation 2014) rapporteerden dat Cannabinoid receptor type 2 up-regulated is in perifere bloed mononucleaire cellen van kinderen getroffen door autistische stoornissen en stelden CBR2 receptor voor als potentieel therapeutisch doelwit voor de farmacologische behandeling van het autisme.

CBR: Request Form from EU

CBR: Request Form from USA

RNA testen: Tempus tube. Stabiel gedurende 72 uur op kamertemperatuur. Stalen invriezen indien meer dan 72 uur en verzenden bij –20°C

Omschrijving

"Ontregeling van het immuunsysteem is een bekend verschijnsel bij autisme en wordt beschouwd als een onderdeel van de etiologie van deze aandoening. Het endocannabinoïde systeem is een belangrijke regulator van het immuunsysteem via de cannabinoïde receptor type 2 (CB2R) die sterk tot expressie komt op macrofagen en microgliacellen. Het mRNA-niveau voor cannabinoïde receptor type 2 (CB2) was significant verhoogd in AD-PBMC's in vergelijking met gezonde proefpersonen (gemiddelde ± SE van arbitraire eenheden: 0,34 ± 0,03 vs. 0,23 ± 0,02 in autistische kinderen en gezonde proefpersonen, respectievelijk), terwijl CB1 en vetzuuramidehydrolase mRNA-niveaus onveranderd waren. mRNA-niveaus van N-acylfosfatidylethanolamine-hydrolyserend fosfolipase D gen waren licht verlaagd. De gegevens van deze studie wijzen op CB2 receptor als potentieel therapeutisch doelwit voor het farmacologisch beheer van de autismezorg. GcMAF behandeling was in staat om de waargenomen verschillen in ontregelde genexpressie van het endocannabinoïde systeem van de autisme groep te normaliseren." (Van : Siniscalco et al. J Autism Dev Disord. 2013; Siniscalco et al. J Neuroinflammation 2014).
Deze test is nuttig in het geval hennepolie therapie wordt overwogen.

Datasheet
Moet ik de test vooraf betalen voordat ik de kit ontvang?

Nee, wij sturen u een factuur zodra wij uw monster hebben ontvangen. Alle betalingsinstructies staan op de factuur vermeld. U kunt betalen met een overschrijving of met een creditcard (alleen VISA of Mastercard). Gelieve er rekening mee te houden dat cheques niet langer worden aanvaard. Het analyserapport wordt pas vrijgegeven als de testen betaald zijn.

Wat is de doorlooptijd van de testen?

Het duurt ongeveer 4 weken om de resultaten van alle tests te krijgen, behalve voor MSA (6 weken) en CD56 en CD57 (48 -72 uur).

chat Commentaar (0)