CD38 serum
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

CD38 serum

CD38, dat een belangrijke rol speelt in de chemotaxis van dendritische cellen (DC) en de migratie naar lymfeklieren, werd sterk geüpreguleerd door LPS maar praktisch helemaal niet door Borrelia garinii (die meestal neuroborreliose induceert).

CD38: Request Form from EU

CD38: Request Form from USA

Serum testen: Onmiddellijk centrifugeren na bloedstolling. Bewaren op kamertemperatuur of op 4°C gedurende 24 uur. Voor langere periodes, aliquoteren, bewaren en verzenden op -20°/-80°C

Omschrijving

Borrelia garinii kan cruciale DC-functies beïnvloeden door de up-regulatie van belangrijke moleculen bij DC-migratie naar lymfeklieren te blokkeren, en zo de verdere immuunresponsen bij Lyme-borreliose-infectie beïnvloeden (Hartiala et al. 2007). Om te bepalen of het onvermogen van B. garinii om CD38 expressie te induceren ook gerelateerd zou zijn aan andere B. burgdorferi genospecies, stimuleerden Hartiala en collega's (J Immunol. 2010) DC met B. burgdorferi sensu stricto en B. afzelii. Geen van deze Borrelia genospecies induceerde CD38 upregulatie. Lage CD38 niveaus zouden dus kunnen wijzen op een Borrelia infectie. Lage niveaus van CD38 zouden dus wijzen op Borrelia-infectie, terwijl hoge niveaus van CD38 zouden wijzen op andere Gram-bacteriële infectie(s).

Datasheet
Moet ik de test vooraf betalen voordat ik de kit ontvang?

Nee, wij sturen u een factuur zodra wij uw monster hebben ontvangen. Alle betalingsinstructies staan op de factuur vermeld. U kunt betalen met een overschrijving of met een creditcard (alleen VISA of Mastercard). Gelieve er rekening mee te houden dat cheques niet langer worden aanvaard. Het analyserapport wordt pas vrijgegeven als de testen betaald zijn.

Wat is de doorlooptijd van de testen?

Het duurt ongeveer 4 weken om de resultaten van alle tests te krijgen, behalve voor MSA (6 weken) en CD56 en CD57 (48 -72 uur).

chat Commentaar (0)