Nagalase Activiteit alpha-N-acetylgalactosaminidase (NAGA)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nagalase Activiteit alpha-N-acetylgalactosaminidase (NAGA)

Nieuwe geïmplementeerde methode voor de meting van patiënten Nagalase, gerapporteerd als NAGAnew. De meting van nagalase is verbeterd, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen de vrije nagalase-activiteit, de gebonden hoeveelheid niet-actieve nagalase en de totale hoeveelheid nagalase (vrij plus gebonden).

Lees meer

Request Form from EU

Request Form from USA

3ml serum: collecteer bloed in serum tube, laat stollen voor 1uur, centrifugeer (3000rpm 10min), aliquoteer, invriezen en ingevroren verzenden (droog ijs). De gecentrifugeerde serum tube kan op kamertemperatuur verzonden worden onder voorwaarde dat de levering gebeurd binnen max 24 uur na de bloedafname.

Omschrijving

De waarden van de nieuwe methode voor het meten van Nagalase verschillen van die welke eerder werden gerapporteerd en de normale grenzen (P10 - P90) verschillen van die welke eerder werden gerapporteerd (nieuwe evaluatie gebaseerd op sera van normale gezonde mensen) die moeten worden vergeleken met de verdeling van de waarden die bij verschillende soorten patiënten worden waargenomen (borstkanker, eierstokkanker, colonkanker, pancreaskanker...) Aan de hand van deze 3 parameters en hun toename in het bloed kunnen deze worden gebruikt als een diagnostische en prognostische waarde voor een bepaald soort kanker bij elke patiënt. Hun waarde kan worden bepaald. De kostprijs van deze reeks analyses zal worden aangerekend op het equivalent van de oude reeks parameters. Voor de bepaling van de niveaus van het Nagalase-GcMAF-complex wordt een gescheiden prijsstelling opgezet.

In de oude NAGALASE test staat het schijnbare Nagalase niveau voor de nagalase enzymatische activiteit bepaald op verdund serum met een van umbelliferyl afgeleid specifiek substraat, maar de analytische methode is een kinetische meting, In de nieuwe methode genaamd vrij Nagalase gebruiken we ook hetzelfde van umbelliferyl afgeleid substraat voor Nagalase maar de bepalingsmethode is een eindpuntmeting die de test robuuster maakt en minder vatbaar voor interferenties. In de oude methode was de kalibratie gebaseerd op een serumpool van meer dan 300 donors, terwijl in de nieuwe methode de kalibratie gebaseerd is op het signaal van een exacte op het gewicht gebaseerde hoeveelheid van het eindproduct van het omgezette substraat, d.w.z. umbeliferon. Deze aanpak van de ijking en de eindpuntmethode van de meting maken de bepaling stabieler en robuuster. Bij de nieuwe methode is het bereik opnieuw bepaald bij een populatie van meer dan 300 normale gezonde controles, en zoals verwacht ligt dit bereik lager dan bij de oudere methode. Dit komt overeen met de mediane waarden die voor beide methoden bij normale gezonde donors zijn verkregen, namelijk 0,73 voor de oude methode en 0,43 voor de nieuwe methode.

Datasheet
Moet ik de test vooraf betalen voordat ik de kit ontvang?

Nee, wij sturen u een factuur zodra wij uw monster hebben ontvangen. Alle betalingsinstructies staan op de factuur vermeld. U kunt betalen met een overschrijving of met een creditcard (alleen VISA of Mastercard). Gelieve er rekening mee te houden dat cheques niet langer worden aanvaard. Het analyserapport wordt pas vrijgegeven als de testen betaald zijn.

Wat is de doorlooptijd van de testen?

De doorlooptijd van de tests is afhankelijk van de assay. Sommige resultaten zijn binnen 48 uur beschikbaar (zoals CD57-telling, Phagotest, enz.), terwijl andere meer tijd nodig hebben (zoals PCR's met sequencing-bevestiging). De analyseresultaten worden maximaal 6 weken na ontvangst van het monster geleverd.

chat Commentaar (0)