Perforine expressie (PERF)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Perforine expressie (PERF)

Natuurlijke killercellen (NK) zijn cytotoxische cellen die de immuunrespons tegen bepaalde kankercellen en met virussen geïnfecteerde cellen mediëren. NK-cellen worden normaal aangetroffen in het perifere bloed en worden geclassificeerd aan de hand van hun celoppervlaktemarkers, zoals CD3-/CD56+-cellen.

Lees meer

PERF: Request Form from EU

PERF: Request Form from USA

RNA testen: Tempus tube. Stabiel gedurende 72 uur op kamertemperatuur. Stalen invriezen indien meer dan 72 uur en verzenden bij –20°C

Omschrijving

De activiteit van NK-cellen is veranderd bij verschillende aandoeningen zoals multiple sclerose, lupus en CVS. De activiteit is zeer gevoelig voor verschillende milieuverontreinigende stoffen. Aangezien NK-cellen een belangrijke rol spelen in de verdediging tegen virussen, kan een verminderde NK-activiteit leiden tot de ontwikkeling van opportunistische virale infecties. NK-cellen oefenen hun cytotoxische werking uit door perforine af te geven. Perforine is een eiwit dat het cytoplasmamembraan van doelcellen zal vernietigen en hen uiteindelijk zal doden. De expressie van perforine-mRNA kan worden gemeten als een middel om NK-celactivering te evalueren.

Lees meer

Datasheet
Moet ik de test vooraf betalen voordat ik de kit ontvang?

Nee, wij sturen u een factuur zodra wij uw monster hebben ontvangen. Alle betalingsinstructies staan op de factuur vermeld. U kunt betalen met een overschrijving of met een creditcard (alleen VISA of Mastercard). Gelieve er rekening mee te houden dat cheques niet langer worden aanvaard. Het analyserapport wordt pas vrijgegeven als de testen betaald zijn.

Wat is de doorlooptijd van de testen?

Het duurt ongeveer 4 weken om de resultaten van alle tests te krijgen, behalve voor MSA (6 weken) en CD56 en CD57 (48 -72 uur).

chat Commentaar (0)