hs-C-reactief proteïne serum (hs-CRP)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

hs-C-reactief proteïne serum (hs-CRP)

C-reactief proteïne (CRP) is een biomarker van ontsteking. Plasma CRP-concentraties stijgen snel en dramatisch (100-voudig of meer) als reactie op weefselbeschadiging of ontsteking.

hs-CRP: Request Form from EU

hs-CRP: Request Form from USA

Serum testen: Onmiddellijk centrifugeren na bloedstolling. Bewaren op kamertemperatuur of op 4°C gedurende 24 uur. Voor langere periodes, aliquoteren, bewaren en verzenden op -20°/-80°C.

Omschrijving

Hooggevoelige CRP (hs-CRP) is nauwkeuriger dan standaard CRP bij het meten van basislijnconcentraties (d.w.z. normale concentraties) en maakt een meting van chronische ontsteking mogelijk.
Atherosclerose is een ontstekingsziekte en hs-CRP is door meerdere richtlijnen bekrachtigd als biomarker van het risico van atherosclerotische cardiovasculaire aandoeningen.

Datasheet
Moet ik de test vooraf betalen voordat ik de kit ontvang?

Nee, wij sturen u een factuur zodra wij uw monster hebben ontvangen. Alle betalingsinstructies staan op de factuur vermeld. U kunt betalen met een overschrijving of met een creditcard (alleen VISA of Mastercard). Gelieve er rekening mee te houden dat cheques niet langer worden aanvaard. Het analyserapport wordt pas vrijgegeven als de testen betaald zijn.

Wat is de doorlooptijd van de testen?

Het duurt ongeveer 4 weken om de resultaten van alle tests te krijgen, behalve voor MSA (6 weken) en CD56 en CD57 (48 -72 uur).

chat Commentaar (0)