Immunoblot voor autoantibodies (IgG) in bindweefselziektes (ANA/ENA)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Immunoblot voor autoantibodies (IgG) in bindweefselziektes (ANA/ENA)

ANA/ENA IgG immunoblot met 15 antigenen is een immunoblot voor auto-antilichamen bij bindweefselziekten CTD - Systemische lupus erythematosus (SLE), Sjögren-syndroom (SjS), Gemengde bindweefselziekte (MCTD),

ANA/ENA: Request Form from EU

ANA/ENA: Request Form from USA

Serum testen: Onmiddellijk centrifugeren na bloedstolling. Bewaren op kamertemperatuur of op 4°C gedurende 24 uur. Voor langere periodes, aliquoteren, bewaren en verzenden op -20°/-80°C.

Omschrijving

Progressieve systemische sclerodermie (PSS) & Myositis). ANA/ENA IgG dient voor de differentiatie tussen reumatische auto-immuunziekten en andere reumatische ziekten met gelijkaardige symptomen.

Datasheet
Moet ik de test vooraf betalen voordat ik de kit ontvang?

Nee, wij sturen u een factuur zodra wij uw monster hebben ontvangen. Alle betalingsinstructies staan op de factuur vermeld. U kunt betalen met een overschrijving of met een creditcard (alleen VISA of Mastercard). Gelieve er rekening mee te houden dat cheques niet langer worden aanvaard. Het analyserapport wordt pas vrijgegeven als de testen betaald zijn.

Wat is de doorlooptijd van de testen?

Het duurt ongeveer 4 weken om de resultaten van alle tests te krijgen, behalve voor MSA (6 weken) en CD56 en CD57 (48 -72 uur).

chat Commentaar (0)