TH1/Th2 balance urine test
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

TH1/Th2 balance urine test

De urinebalanstest is bedoeld om veranderingen in de Th1/Th2-balans op te sporen. De test stelt patiënten en artsen in staat de Th1/Th2-balans tijdens de therapie op te volgen en te evalueren of de behandeling werkelijk doeltreffend is.

Lees meer

Urine Kit Ordering Form from EU

Urine Kit Ordering Form from USA

Omschrijving

De test biedt ook een instrument om de doeltreffendheid te controleren van vrij verkrijgbare producten die beweren de Th1/Th2-status in evenwicht te brengen, zoals: antioxidanten, probiotica en andere. Tot dusver kunnen Th1/Th2-profielen alleen in gespecialiseerde laboratoria worden bepaald met tests op bloedbasis die praktisch moeilijk herhaaldelijk over korte perioden kunnen worden uitgevoerd.

  • kunnen verstoringen van dit delicate evenwicht tijdig worden opgespoord, zodat het evenwicht kan worden hersteld wanneer dat nodig is en voordat zich onomkeerbare aandoeningen ontwikkelen
  • stelt patiënten in staat het Th1/Th2-evenwicht op te volgen tijdens een therapie (antioxidantia, probiotica, nutraceuticals).
  • het is een zelftest, neem contact met ons op om de kit te bestellen

Lees meer

Datasheet
Th1/Th2
Moet ik de test vooraf betalen voordat ik de kit ontvang?

Nee, wij sturen u een factuur zodra wij uw monster hebben ontvangen. Alle betalingsinstructies staan op de factuur vermeld. U kunt betalen met een overschrijving of met een creditcard (alleen VISA of Mastercard). Gelieve er rekening mee te houden dat cheques niet langer worden aanvaard. Het analyserapport wordt pas vrijgegeven als de testen betaald zijn.

Wat is de doorlooptijd van de testen?

Het duurt ongeveer 4 weken om de resultaten van alle tests te krijgen, behalve voor MSA (6 weken) en CD56 en CD57 (48 -72 uur).

chat Commentaar (0)