Intestinale dysbiose - MSA test
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Intestinale dysbiose - MSA test

De intestinale microflora kan worden beschouwd als een postnataal verworven orgaan. De microflora speelt een belangrijke rol in de maturatie van de darm, de integriteit van de darm, de preventie van pathogene en opportunistische bacteriële kolonisatie,... Zij moduleert ook het immuunsysteem. De microflora is ook betrokken bij de synthese van vitaminen, de productie van vetzuren met een korte keten, het metabolisme van kankerverwekkende stoffen.

Lees meer

Request form EU

Request form from USA

Test Sampling Instructions

Omschrijving

Hoewel de darmflora in de loop van de tijd vrij stabiel is, kunnen een aantal factoren het normale evenwicht verstoren en zo leiden tot intestinale dysbiose.

Het microbioom draagt bij tot de verwerking en metabolisering van voedsel:

  • vertering en absorptie van voedingsstoffen
  • suikermetabolisme
  • synthese van korte keten vetzuren (bv. synth. van butyraat door Faecalibacterium, Roseburia... is belangrijk voor de gezondheid van de dikke darm... maar geeft veel energie -> zwaarlijvigheid)
  • synthese van aminozuren en vitamines (vit B12, vit B9, vit K)
  • ontgifting van verontreinigende en giftige stoffen

Lees meer

Datasheet
Moet ik de test vooraf betalen voordat ik de kit ontvang?

Nee, wij sturen u een factuur zodra wij uw monster hebben ontvangen. Alle betalingsinstructies staan op de factuur vermeld. U kunt betalen met een overschrijving of met een creditcard (alleen VISA of Mastercard). Gelieve er rekening mee te houden dat cheques niet langer worden aanvaard. Het analyserapport wordt pas vrijgegeven als de testen betaald zijn.

Wat is de doorlooptijd van de testen?

Het duurt ongeveer 4 weken om de resultaten van alle tests te krijgen, behalve voor MSA (6 weken) en CD56 en CD57 (48 -72 uur).

chat Commentaar (0)