Autism
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Autism

Autisme en autismespectrumstoornissen (ASS) zijn complexe, ernstige, heterogene neuro-ontwikkelingsgerelateerde multifactoriële pathologieën die hun oorsprong vinden in de interactie van verschillende genen met omgevings- en immunologische factoren.

Lees meer

Presentation

Request Form EU

Request form from USA

Omschrijving

"Autisme is een complexe en klinisch heterogene stoornis met een spectrum van symptomen. Gepubliceerde bevindingen hebben wijdverspreide veranderingen in het immuunsysteem van kinderen met autisme geïdentificeerd, zowel op systemisch als cellulair niveau. Samen suggereren deze rapporten dat autisme in feite een systemische aandoening kan zijn met verbanden naar abnormale immuunreacties. Dergelijke disfunctie van het immuunsysteem kan nieuwe doelen voor behandeling vertegenwoordigen." (Careaga et al. Neurotherapeutics 2010).

Ondanks veel vooruitgang in ons begrip van de geassocieerde immunobiologie van autisme, blijven de pathogenese van autisme, evenals de gedefinieerde moleculaire mechanismen, onduidelijk. De dramatische toename van de prevalentie (één op 42 jongens en één op 189 meisjes) [CDC gegevens, Baio 2014] onderstreept de dringende behoefte aan specifieke biomarkers om de vroege diagnose en behandeling van ASS's te vergemakkelijken. De precieze mechanismen van immunologische ontregeling zijn onvolledig begrepen, maar vooruitgang maakt meer inzicht mogelijk in de complexe onevenwichtigheden die geassocieerd zijn met ASS's. Autisme wordt nu algemeen geassocieerd met significante immunologische afwijkingen variërend van het gastro-intestinaal geassocieerd immuunsysteem tot de microgliale aangeboren immuuncellen van het centrale zenuwstelsel.

 • Cytokine onevenwichtigheden bij autisme spectrum stoornissen (ASS)
 • Kuhn e.a. (Med Hypotheses 2012; 78:606-15) suggereerden dat langdurige antibioticatherapie een effectieve behandeling zou kunnen zijn voor kinderen die co-morbide zijn met de ziekte van Lyme en autismespectrumstoornis.
 • ASD-patiënten vertonen aanwijzingen van bacteriële en/of virale infecties.

Lees meer

Autism Panel Tests:

 • Immune Dysfunction
 • Genotyping (VDR, MTHFR)
 • Molds
 • Macrophage activity-related
 • Bacterial infections, Zoonosis, Mycoplasma, Chlamydia, Mycobacteria
 • Viral infections
 • Urine tests
 • Stool tests
Datasheet
Moet ik de test vooraf betalen voordat ik de kit ontvang?

Nee, wij sturen u een factuur zodra wij uw monster hebben ontvangen. Alle betalingsinstructies staan op de factuur vermeld. U kunt betalen met een overschrijving of met een creditcard (alleen VISA of Mastercard). Gelieve er rekening mee te houden dat cheques niet langer worden aanvaard. Het analyserapport wordt pas vrijgegeven als de testen betaald zijn.

Wat is de doorlooptijd van de testen?

Het duurt ongeveer 4 weken om de resultaten van alle tests te krijgen, behalve voor MSA (6 weken) en CD56 en CD57 (48 -72 uur).

chat Commentaar (0)