PCR Human Herpesvirus 7 (HHV7)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

PCR Human Herpesvirus 7 (HHV7)

HHV-7 is nauw verwant aan HHV-6. Primaire infectie met HHV-7 treedt gewoonlijk later in de kindertijd op dan infectie met HHV-6; het kan ook exanthem subitum veroorzaken.

HHV7: Request Form from EU

HHV7: Request Form from USA

Lees meer

Vereiste staalafname: Bloed: 2 ml volbloed in EDTA tube. Stabiel voor 48 uur. Voor een langere periode bewaar bij –20°C / –80°C

Omschrijving

HHV-7 heeft mogelijk een beperkter tropisme dan HHV-6: het virus infecteert en vermenigvuldigt zich efficiënt in CD4+-cellen; het kan worden aangetroffen in hersenweefsel, maar met een lagere frequentie dan HHV-6.


Er is gesuggereerd dat HHV-7 HHV-6 vanuit latentie zou kunnen reactiveren. Er is een verhoogde prevalentie gemeld bij mensen met auto-immuunziekten.
Er is een qPCR-test beschikbaar om het aantal kopieën in lichaamsvloeistoffen of weefsels te kwantificeren. Deze test kan worden uitgevoerd op bloed, speeksel en weefselbiopten. De test kan ook de mogelijke chromosomale integratie van HHV6 aan het licht brengen.

Datasheet
Moet ik de test vooraf betalen voordat ik de kit ontvang?

Nee, wij sturen u een factuur zodra wij uw monster hebben ontvangen. Alle betalingsinstructies staan op de factuur vermeld. U kunt betalen met een overschrijving of met een creditcard (alleen VISA of Mastercard). Gelieve er rekening mee te houden dat cheques niet langer worden aanvaard. Het analyserapport wordt pas vrijgegeven als de testen betaald zijn.

Wat is de doorlooptijd van de testen?

Het duurt ongeveer 4 weken om de resultaten van alle tests te krijgen, behalve voor MSA (6 weken) en CD56 en CD57 (48 -72 uur).

chat Commentaar (0)