EPX/EDN ELISA tests in stool samples (EPX/EDN)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

EPX/EDN ELISA tests in stool samples (EPX/EDN)

De accumulatie van EDN in de darm wordt geassocieerd met ontsteking en weefselschade. Het meten van EDN in de ontlasting kan dienen als een objectieve parameter voor een actuele klinische of subklinische chronische ontsteking in het maag-darm gebied.

EPX/EDN - Request Form EU

EPX/EDN - Request Form US

Sample/Staal/Echantillon: Stool / stoelgang / selles Stable for 24 hours at ambient temperature, for longer periods store at –20°C and ship frozen

Omschrijving

Het meten van EDN in de ontlasting kan dienen als een objectieve parameter voor een actuele klinische of subklinische chronische ontsteking in het maag-darm gebied.Fecaal EDN wordt beschouwd als het beste van de cytotoxische korrel eiwitten voor het beoordelen van darmontsteking, omdat het het meest accuraat klinische, endoscopische en histologische scores van ziekteactiviteit en mucosale schade weergeeft.


Verhoogde niveaus van fecaal EDN worden in verband gebracht met meerdere inflammatoire aandoeningen, zoals voedselallergie/overgevoeligheid, pathogene infecties (C. difficile en H. Pylori), IBS, Eosinofiele Maag-Darm-Leverstoornissen.

Datasheet
Moet ik de test vooraf betalen voordat ik de kit ontvang?

Nee, wij sturen u een factuur zodra wij uw monster hebben ontvangen. Alle betalingsinstructies staan op de factuur vermeld. U kunt betalen met een overschrijving of met een creditcard (alleen VISA of Mastercard). Gelieve er rekening mee te houden dat cheques niet langer worden aanvaard. Het analyserapport wordt pas vrijgegeven als de testen betaald zijn.

Wat is de doorlooptijd van de testen?

Het duurt ongeveer 4 weken om de resultaten van alle tests te krijgen, behalve voor MSA (6 weken) en CD56 en CD57 (48 -72 uur).

chat Commentaar (0)