CUNNINGHAM PANEL
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

CUNNINGHAM PANEL

HET CUNNINGHAM PANEL™ - Autoantilichaamtests voor neuropsychiatrische symptomen. Lees meer

Neem contact met ons op via info@redlabs.be voor meer informatie en/of om de kit te bestellen.

Omschrijving

Het Cunningham Panel™ helpt clinici vast te stellen of de neurologische en/of psychiatrische symptomen van een patiënt het gevolg kunnen zijn van een door een infectie veroorzaakte basale ganglia encefalitis (BGE), waaronder auto-immuun neuropsychiatrische syndromen zoals PANS/PANDAS vallen. De symptomen van BGE kunnen verschillende geestesziekten nabootsen.

Dit panel bestaat uit 5 tests: Anti-Dopamine D1 Receptor, Anti-Dopamine D2L Receptor, Anti-Lysoganglioside-GM1, Anti-Tubuline en Calcium/calmoduline-afhankelijke proteïne kinase II (CaMKII). De eerste vier tests meten de niveaus van circulerende auto-antilichamen in serum die gericht zijn tegen en zich binden aan specifieke neuronale doelen in de hersenen of deze blokkeren. Elk van deze auto-antilichaam doelen (Dopamine D1 en D2L receptoren,

Neem contact met ons op via info@redlabs.be voor meer informatie en/of om de kit te bestellen.

Datasheet
Moet ik de test vooraf betalen voordat ik de kit ontvang?

Nee, wij sturen u een factuur zodra wij uw monster hebben ontvangen. Alle betalingsinstructies staan op de factuur vermeld. U kunt betalen met een overschrijving of met een creditcard (alleen VISA of Mastercard). Gelieve er rekening mee te houden dat cheques niet langer worden aanvaard. Het analyserapport wordt pas vrijgegeven als de testen betaald zijn.

Wat is de doorlooptijd van de testen?

Het duurt ongeveer 4 weken om de resultaten van alle tests te krijgen, behalve voor MSA (6 weken) en CD56 en CD57 (48 -72 uur).

chat Commentaar (0)