Ammonia serum (AMMON)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ammonia serum (AMMON)

Ammoniak wordt verkregen door bacteriële enzymatische inwerking op opgenomen aminozuren. Het wordt geabsorbeerd uit het maagdarmkanaal en via de poortader afgegeven aan de lever, die het grootste deel omzet in ureum.

AMMON: Request Form from EU

AMMON: Request Form from USA

Serum testen: Onmiddellijk centrifugeren na bloedstolling. Bewaren op kamertemperatuur of op 4°C gedurende 24 uur. Voor langere periodes, aliquoteren, bewaren en verzenden op -20°/-80°C.

Omschrijving

Abnormaal hoge ammoniakgehalten kunnen het gevolg zijn van kolieken of "enterische hyperammonemie" (combinatie van verhoogde bacteriële productie en verhoogde darmdoorlaatbaarheid) die optreedt ondanks een normale leverfunctie. Hyperammonemie is een stofwisselingsaandoening die wordt gekenmerkt door een verhoogd ammoniakgehalte in het bloed. Een verhoogd ammoniakgehalte in de hersenen is een primaire oorzaak van neurologische aandoeningen, stofwisselingsstoornissen en sommige toxische encefalopathieën.

Datasheet
Moet ik de test vooraf betalen voordat ik de kit ontvang?

Nee, wij sturen u een factuur zodra wij uw monster hebben ontvangen. Alle betalingsinstructies staan op de factuur vermeld. U kunt betalen met een overschrijving of met een creditcard (alleen VISA of Mastercard). Gelieve er rekening mee te houden dat cheques niet langer worden aanvaard. Het analyserapport wordt pas vrijgegeven als de testen betaald zijn.

Wat is de doorlooptijd van de testen?

Het duurt ongeveer 4 weken om de resultaten van alle tests te krijgen, behalve voor MSA (6 weken) en CD56 en CD57 (48 -72 uur).

chat Commentaar (0)