Soluble CD14 (sCD14)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Soluble CD14 (sCD14)

CD14 komt tot expressie in monocyten/macrofagen en speelt een cruciale rol bij de herkenning van bacteriële celwandcomponenten (LPS). Het extracellulaire deel van CD14 kan worden gesplitst en in het plasma vrijkomen. Daar zal het circulerende LPS inactiveren.

sCD14: Request Form from EU

sCD14: Request Form from USA

Serum testen: Onmiddellijk centrifugeren na bloedstolling. Bewaren op kamertemperatuur of op 4°C gedurende 24 uur. Voor langere periodes, aliquoteren, bewaren en verzenden op -20°/-80°C.

Omschrijving

De serumspiegels van oplosbaar CD14 zijn significant verhoogd bij patiënten met inflammatoire darmziekten en de ziekte van Crohn. Bij patiënten die lijden aan brucellose of de ziekte van Lyme zijn deze niveaus ook significant verhoogd.

Datasheet
Moet ik de test vooraf betalen voordat ik de kit ontvang?

Nee, wij sturen u een factuur zodra wij uw monster hebben ontvangen. Alle betalingsinstructies staan op de factuur vermeld. U kunt betalen met een overschrijving of met een creditcard (alleen VISA of Mastercard). Gelieve er rekening mee te houden dat cheques niet langer worden aanvaard. Het analyserapport wordt pas vrijgegeven als de testen betaald zijn.

Wat is de doorlooptijd van de testen?

De doorlooptijd van de tests is afhankelijk van de assay. Sommige resultaten zijn binnen 48 uur beschikbaar (zoals CD57-telling, Phagotest, enz.), terwijl andere meer tijd nodig hebben (zoals PCR's met sequencing-bevestiging). De analyseresultaten worden maximaal 6 weken na ontvangst van het monster geleverd.

chat Commentaar (0)