Phelix Phage Borrelia & Rickettsia Tests
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Phelix Phage Borrelia & Rickettsia Tests

PHELIX PHAGE TEST: Een baanbrekende manier om intracellulaire bacteriën op te sporen, en een antwoord op niet-diagnostisch zieke mensen.

Fagen behoren tot de eenvoudigste en meest primitieve vorm van leven (virussen). Zij zijn buitengewoon specifiek voor de bacteriële gastheer die zij infecteren om zich te vermeerderen. Zij kunnen hun gastheer snel infecteren en zijn genetisch materiaal in hun gastheer inbrengen. Daardoor produceren zij grote aantallen kopieën die de bacterie die de infectie veroorzaakt, verder kunnen infecteren (en in sommige specifieke gevallen decimeren). Het belangrijkste is dat bacteriofagen een dodend vermogen kunnen hebben.

Read more

Presentation

Request form EU

Request form from USA

NL – Tekenbeet ziekte gerelateerde onderzoeken

Omschrijving
  1. Phelix Phage Test voor Borrelia detectie (B. burgdorferi s.l. en optioneel B. miyamotoi, B. hermsii, B. duttonii, etc).
  2. Phelix Phage Test voor Rickettsia japonica (meerdere stammen); Rickettsia heilongjiangensis (meerdere stammen); Rickettsia parkeri (meerdere stammen); Rickettsia raoultii (meerdere stammen); Rickettsia rickettsia (meerdere stammen); Rickettsia slovaca (meerdere stammen); Rickettsia montanensis; Rickettsia peacocki; Rickettsia africae; Rickettsia conorii.

Vereiste stalen: 2 EDTA-tubes elk met 4ml bloed (3 EDTA voor COMBO test) te versturen op kamertemperatuur met een expreskoerier binnen
de 72 uur max. Voor langere periodes, de tubes invriezen en ingevroren opsturen.

Lees meer

Sample report Phage test

PHELIX PHAGE TEST DESCRIPTION NL

Phelix Phage Borrelia Test -first scientific publication

Datasheet
Moet ik de test vooraf betalen voordat ik de kit ontvang?

Nee, wij sturen u een factuur zodra wij uw monster hebben ontvangen. Alle betalingsinstructies staan op de factuur vermeld. U kunt betalen met een overschrijving of met een creditcard (alleen VISA of Mastercard). Gelieve er rekening mee te houden dat cheques niet langer worden aanvaard. Het analyserapport wordt pas vrijgegeven als de testen betaald zijn.

Wat is de doorlooptijd van de testen?

Het duurt ongeveer 4 weken om de resultaten van alle tests te krijgen, behalve voor MSA (6 weken) en CD56 en CD57 (48 -72 uur).

chat Commentaar (0)